Onsdag 21 september ♡

 
 
 
 
 
 
 
Ovan bjuder jag på bilder från mitt senaste instagramflöde. Där uppdaterar jag mycket oftare än här. Dock har jag långa texter här där jag berättar om min vardag, på insta är det mest bilder nästan ingen text, men man kanske kan tycka det är kul att se mina bilder? (: För att följa min insta klicka HÄR
 
 
Nu var det ett litet tag sedan jag skrev sist. Det har hänt massor i mitt liv samtidigt som jag jobbat massa massa. I helgen var jag ledig och hade en underbar helg. Har varit ledig fredag till och med tisdag så hela 5 dar. Som en minisemester. Fantastiskt. Men då har jag jobbat otroligt mycket innan. Har umgåtts massa med mitt ♡ vi har varit på spa och tränat och gått ut och lite sånt. Jättemysigt.
 
Idag är det onsdag och första arbetsdagen igen. Börjar inte förän klockan 13. Var duktig och gick upp redan halv 7 då jag hade tvättstuga prick 7 och nu är jag i full fart i mitt tvättande. Tvättar åt min kille med.♡
 
 
Jag vet att man inte ska använda sköljmedel, men jag är besatt av att alltid ha i ett väldoftande sköljmedel. Tycker det blir så mjukt och lent och doftar ljuvligt. Doften är halva nöjet med att tvätta sina kläder! Om ni som jag kan tänka er och riskera era kläder lite och vill ha nåt som luktar supergott så rekommenderas Lenor Gold Orchid. MUMS. Man vill typ ta fram en sked och äta det!
 
Igårmorse var vi på gymmet och vi körde ett kort men intensivt pass med massa övningar tillsammans. Det är kul att vara två när man tränar. Vi körde mage och rumpa. Har sån sjuk träningsvärk, har inte gymmat på jättelänge, utan min träning har mest varit löpning och promenader i snabb takt nu när man kunnat vara ute- så det värker som bara den. Gör typ ont i revbenen när jag skrattar/ hostar och jag har svårt att ställa mig upp eller böja på benen. Men träningsvärk är alltid skönt-ont, då vet man ju att man gjort något rätt. 
 
Hörs snart igen. Har filmtips. Mycket viktiga sådana!