Tjena alla monsterdiggare (•.-,)

 
 
Det är söndag kväll och jag sitter och kvällsmyser med lite cola zero och tittar på Karatefylla. Det är en rätt kul svensk serie, men kanske inte att rekommendera om man är under 15 för det är rätt grova skämt ibland. Alla avsnitt och säsonger finns utlagda på youtube för den som gillar humor som går över gränsen lite lätt. =)
 
För övrigt har jag haft världens bästa helg med ♡.
 
 
 idag har jag jobbat och ikväll kom min lillebror på middag hos mig. Myz!
 
Veckan kommer bjuda på massa jobb. Vi har speciella erbjudandeveckor i butiken jag jobbar i, så kommer vara rätt intensivt två veckor fram. Tur att jag har så kul jobb och underbara kollegor❣
 
Ska försöka undvika att bloggen blir lidande av allt jobb. Det kommer ju vara svårt att ha en superuppdatering, men ska åtminstone försöka ta lite bilder i veckan och kanske göra det där inlägget om städning jag tidigare nämnt. 
 
Det är superclean i min lägenhet nu i varje fall. Så härligt att ligga i min mjuka säng i rena lakan och runt mig är det helt städat och inte massa grejer eller damm. Har till och med diskat. 
 
Kom på att jag typ inte druckit något vatten idag. Det är egentligen väldigt dåligt att dricka coke zero före läggdags. Drömmer alltid massa mardrömmar när jag gör det. Kanske allt koffein som gör det.
 
Så nu blir det vatten och läggdags. Gonatt på er.
 
Love 

 
 
Jj

Vad kul att du börjat blogga igen kan inte du skriva ett inlägg om hur man enklast sparar ihop pengar till en lägenhet lite tips och sånt :) när man är en shopaholic!

Svar: Tack för din kommentar. Absolut, kul idé! Ger mig på utmaningen ikväll efter jobbet.
Anja Felicia