sprungit av mig ilskan ♡

 
 
God kväll! Har inte bara vart ilsk över min lånetelefon, utan över mina p-piller som ger mig förlängd mens och som har gett mig synligt sämre hy. Därav massa extra hudvårdsrutin, som jag tidigare berättade om. Ska till gyn imorn och fixa!
 
Efter middan ikväll kände jag i varje fall att jag behövde komma ut och springa av mig lite. Jag började med en kvarts promenad och därpå sprang jag i 30 minuter. Jag gick upp för Odengatan mot Valhallavägen- på vilken jag sprang hela den mittenslingan och fortsatte ut mot Gärdet och sedan ner förbi finska ambassaden och de övriga ambassaderna ut mot Djurgården, sprang hela den parkslingan på Strandvägen fram till Gucci. Där sprang jag upp på Nybrogatan där jag tillslut, när Runkeeper-damen meddelade att 45 minuter gått, stannade upp något ögonblick på en bänk. Sedan promenerade jag hela vägen hem. Stötte på en kompis ex på en sushiresturang på Nybrogatan. Så typiskt att man alltid ska stöta på någon man känner när man är tomatröd och knappt kan prata av utmattning.
 
Är stolt över mig själv, hade en takt på 6 minuter per kilometer!! På vägen hem köpte jag en banan och en apelsin. Väl hemma mixade jag frukterna med frysta hallon som jag hade i frysen och två dl vatten. Vart en jättegod shake!
 
 
 
Hade mina träningsfavoriter på mig;
 
Citrongul träningströja från Röhnish 
Svarta Wallderinska-tights
Strumpor från Stella
Nike Free Run's 
Hörlurar från Sony
Mobilhållare från iZound
 
 Wiiii!
 
 
 
Såklart hann jag glupskt dricka några klunkar innan jag kom på att jag skulle fota juicen hehe
 
Imorn blir det gyn o sedan ska jag jobba heeela dagen lång!