Spänd❣

 
 
 
 
 
Okej har precis gjort en hitlänkning till den här bloggen från mina andra två gamla bloggar.
Fram tills nu har det inte varit någon som känner till den här bloggen. Det hade lika gärna kunnat fortsätta så, för jag blir ju så nervös att jag ska börja känna press när massa läser, men samtidigt är det kul att se om man får någon feedback. Jag är inte längre någon 16-årig bloggexpert, och jag är dålig på att kolla in andras bloggar, så jag kanske är asmossig med mitt bloggande. Läs igenom lite, och om ni orkar kommentera vad jag kan  förbättra. Be honest, but nice. Ska tillägga att de andra två bloggarna inte uppdaterats på evigheter, så det är inga jätteantal som kommer strömma hit, men jag ser att folk går in där dagligen, och rätt så många, så då kan de lika gärna få komma hit istället och få nåt nytt att läsa!
 
Jag har redan bättrat på två grejer från mitt tidigare bloggande. Jag skriver numera alla inlägg på datorn, och de blir faktiskt lättare och snyggare inlägg. Dessutom tar jag bilder med riktiga kameran istället för med mobilen. Det har jag också gjort förut, men då har jag bara fört över bilderna tilll mobilen och därifrån laddat upp, vilket sänkt kvallan rejält!

Nu kommer de från kameran, in på datorn, in på bloggen direkt, och det ser man nog. Det finns vissa undantag där jag har lagt upp bilder jag tagit med mobilen, och det har varit när jag inte haft kameran med, men de bilderna kan ni nog spota direkt vilka de är. Kan avslöja att bilden på Rörstrandsgatan ett par inlägg ner är tagen med mobilen till exempel. Bilden i detta inlägg hittade jag dock när jag googlade på mig själv, den är tagen 2014, och säkert med min mobil. Men har inga fler kamerabilder just nu.
 
Ajja förmodligen kommer en kommentar (om någon nu orkar kommentera) bli att jag har för långa texter, så ska väl sluta tjat här.

Tänkte ta lite nya bilder imorn redan!
 
Gonatt