Lite om mig ♡

 
 
 
Jag heter Anja Felicia och är 25 år gammal. Jag fyller 26 den 30e oktober (skorpion).
Anja heter min mammas bästa vän sedan barnsben, och hon blev också min gudmor. Felicia kommer från ordet feliz som på spanska betyder lycka. Mamma var helt enkelt så lycklig över mig, så hon tyckte det mellannamnet passade bra.
 
Mamma är född i Sverige, men båda hennes föräldrar kommer från Spanien, morfar från Gandia, Alicante, Valencia, mormor kommer från Badalona utanför Barcelona. Dessutom hade mammas föredetta man, mina syskons pappa, hus i bergen i La guellia, norra Italien, så jag har spenderat mina somrar i Spanien och italien sedan jag var liten. Min spanska är faktiskt rätt okej, skulle klara mig på bara spanska där.
Mina föräldrar skildes när jag bara var 2 år, så jag minns det inte. Mamma träffade en ny och med honom fick hon två barn, Victor (nu 17) och Julia (nu 11). Jag ser dem som helsyskon, vi är otroligt nära varandra!
 
Victor och Julia
 
Min pappa fick aldrig fler barn, men han är förlovad och särbo. Mamma är idag gift med en ny. Jag är väldigt nära min familj!
 
Jag bor sedan maj 2015 i min egna lilla lägenhet i St Eriksplan. Den är fantastiskt fin och jag har stort intresse i inredning, så ni lär se mer av lägenheten här i bloggen! Jag jobbar i en underklädesbutik, inte långt härifrån, så jag kan gå till jobbet, härligt! Jag har planer på att plugga, jag har inte riktigt bestämt mig, och sedan är jag tyvärr rätt dålig på att ta tag i saker! Har haft en lång mental lista med grejer som varit mer akuta. Nu har jag betat av en hel del på den listan, så kanske dags att göra slag i saken!
 
I min profiltext ("om mig" längst upp i headern om man går in från datorn) förklarar jag lite kring mitt bloggande. Jag var 2013 med i Paradise Hotel, och det var den medverkan som satte fart på mitt läsarantal, och jag började snart ny blogg som jag fick betalt för. Som jag nämnde var det inte så positivt för mig, även om jag hade väldig passion för bloggandet i sig. Nu är jag dock back to basic och tillbaka på min allra första bloggportal blogg.se. Här känner jag mig som hemma.
 
I sommar har jag varit i Spanien med familjen 3 veckor. Båda bilderna i det här inlägget samt header-bilden är tagna där. Har massa fina bilder därifrån att dela, så det lär ni ta del av. 
 
Denna vecka är min sista semestervecka, och den har jag bara spenderat i Sverige. Har tränat, promenerat med kompisar, umgåts, käkat gott, bio, film och mys! Så skönt att ha en oplanerad vecka. 
 
På måndag är det back to work som gäller. Har fantastiska kollegor, så det går ingen nöd på mig för det! Ska bli lite mysigt att börja jobba igen, och nu är ändå inte så bra väder. Har i hemlighet längtat efter mysiga halsdukar och lätta höstkappor, samtidigt som det ju är tråkigt att inte längre kunna flasha de brunbrända benen i shorts! Men tända ljus, té och löv i alla färger... Det är något speciellt med hösten
 
Nu vet nu litegrann om mig. Hoppas ni vill fortsätta läsa.
 
 ♡