HAJ ♡

 
 
Fick min första kommentar i bloggen ♡♡
 
Med tanke på hur kul det kändes, (det är alltid kul att man känner att folk är intresserade och läser) så kanske det är på sin plats att länka bloggen på instagram. Det lär ju bli många fler läsare, men inte den publikstorm som det en gång var, vilket kan vara skönt. Ska länka den, men väntar gärna några dagar till, vore så dåligt om jag länkade och sedan dog bloggandet ut.
 
Idag har jag hoppat in och jobbat på morgonen. Är febrig så var skönt att bara jobba morgon. Sedan jag kom hem sov jag till 2-3. Har sovit massa idag!
 
Lyssnar ni på Viktor och Faraos podcast? I det senaste avsnittet har Viktor (Norén) en teori om vad hemligheten är att hålla sig ung- nämligen en hel dags sömn i veckan. Han tror att kroppen rensar ut gifter och återhämtar sig. Det gäller att under en hel dag bara sova. Inte gå upp alls, inte äta, inte kolla på tv, bara sova. Varje gång man vaknar ska man tvinga sig att somna på nytt (även om det tar 1-2 h, bara blunda tills man somnar igen). Resultatet blir att man ger ett ansikte på ordet skönhetssömn. Man ser helt otroligt fräsch ut och har jordens energi hela övriga veckan. Det var viktigt att man inte dricker alkohol dagen innan sova-dan, tvärtom ska man gärna preparera med hälsosam mat och dryck dagen innan för att hjälpa kroppen med utrensningen. 
 
Jag typ tror lite på teorin. Känner mig som en nyponros just nu efter all sömn. Somnade dessutom 21 igår, så har verkligen fått mycket sömn. Kanske ska prova en heldag någon gång. 
 
Något annat fräsch är min lägenhet just nu. Har storstädat nu på kvällen, torkat alla ytor, dammsugat, skurat golven och fixat överallt så det ser tipptopp ut. Det var skönt att sova, men lite jobbigt att vara medveten om all disk och stök, så nu är det problemet ur världen.
 
Vissa funkar säkert som jag och har ibland svårt att motivera sig att komma igång med själva städantet. Tänkte att jag ska göra ett inlägg med lite tips för att komma igång, och vad det är man ska tänka på. Kanske inte låter skitkul med ett inlägg om städning, men jag tror på riktigt man kan bli inspirerad och jag tror att det har en väldigt stor inverkan på en om ens rum/hem är rent och snyggt. Jag känner mig alltid så glad när jag har fint hemma, och det är ju så skön känsla att ett oväntat besök inte skulle vara några problem. Dessutom ser ens selfies lite snyggare ut utan stök i bakgrunden.
 
Tänkte över huvud taget att den här bloggen skulle fyllas med life hacks för jag tycker själv sånt är roligt, och man har samlat på sig en hel del smarta små knep, som man gärna hade tagit del av tidigare. Då kan jag ge det till er ju, som tack för att ni läser min blogg ♡
 
Inte för att jag sitter inne på alla svar, men fler än när jag var 18  i varje fall =)
 
 
Nu ska jag klä mig varmt i halsduk och en mysig tjocktröja och kanske till och med gräva fram mina mysiga Uggs och sedan ska jag ta en lugn promenad för att få frisk luft och för att trötta ut mig lite så jag kan sova tidigt och sova bort febern.
 
Har just druckit kamomillté, vilket är lugnande. 
 
Tänk var snabbt veckan har gått, imorn är det fredag redan.
 
Hoppas ni har en fin kväll