God morgon❣

 how to make a gif at gickr.com

Jag är en riktig hycklare. Jag skrev igår om att jag är så nyttig och inte ska fuska. Men jag måste ju vara ärlig mot er bloggläsare. Jag erkänner- igår köpte jag choklad! Marabou Apelsinkrokant. Och jag åt upp halva igår och halva idag till frukost.
 
Tänk vad lätt det är att gottegrisa sig bakom stängda dörrar, och jag hade lika gärna kunnat låta bli att blogga om det och senare lägga upp en bild på en omelett, så hade den som läser tänkt "men Gud vad hon är nyttig, och här sitter jag och slänger i mig godis".. Ja eller nåt sånt. Så man ska inte tro ALLT man läser. Men om jag verkligen ska kunna vara true to myself och på riktigt hålla mig nyttig så måste jag helt enkelt blogga om när jag är onyttig, för då lär det ta emot mer att stanna upp vid godishyllan i affären. Nu ska jag verkligen skärpa mig, köpte en Noblesse i helgen också, jag är verkligen en riktig chokladtorsk!
 
Men magen tar stryk därefter av allt socker och skit!
 
Men det är ju så gott.
 

(ursäkta eventuella lockelser bilden kan medföra)

 

Anyway... Vi hörs senare, nu ska jag snart ut på en promenad (ingen blogglögn). Springa kommer jag inte orka för har VÄRLDENS träningsverk efter i förrgår!

 

Ha en fin dag!