Förbannad ❣

 
 
SÅÅÅÅÅÅÅ!
 
HAR LUST ATT SKRIVA IN ALLT I VERSALER FÖR ÄR RIKTIGT SKRIK-SUR, VILKET JAG BLIR NÄR JAG FÖRSÖKER OCH FÖRSÖKER OCH FÖRSÖKER, MEN DET INTE GÅR SOM JAG VILL!!!
 
 
Tror ni inte att bara för att jag i ett tidigare bloginlägg idag (det här) skrev skit om typ alla andra mobiler än iPhone och nämnde just Samsung- så är det jävla skitsamsung jag får som lånetelefon. 
 
Den är kantstött och totalt urladdad när jag får den, så jag tror såklart att den inte funkar när jag försöker sätta på den, eftersom ingen upplyste mig om att den är helt urladdad, så när jag varit i min tredje Tele 2 butik för idag, då de två första inte hade någon lånetelefon inne, och äntligen är påväg en bra bit därifrån och förutom att jag inte får på den, ser att den är jättekantstött vilket gör mig rädd att det ska bli något som de skyller på mig när jag väl ska lämna in lånetelefonen, så måste jag såklart gå tillbaka igen. Den var bara urladdad, och de sa att skadan inte var något att oroa mig för. Bra så långt. Jag frågar flera gånger om det är stor skillnad på iPhone och Samsung och nä-ä-rå det är lika samma. Och missförstå mig inte nu, för båda killarna i butiken var jättetrevliga och det gick snabbt och smidigt att ordna, så det är inget skitsnack om dem eller Tele 2, för jag är helnöjd som kund. 
 
Det är s a m s u n g jag riktar hela min ilska på!
 
Det går inte att KOPIERA!!!! Apparna är SKITFULA. Det tar TIO ÅR att ordna så det blir mobildata istället för wi-fi. Jag delar nämligen internet från mobilen då jag har 100 gig internet i månaden. Det går bara att skriva i ETT telefonnummer per kontakt. Det finns inga riktiga EMOJIS. Designen är klumpig och ful och när jag ska skriva meddelanden blir texten SÅ HÄR STOR, och när jag trycker två gånger på hemknappen som är oval (rund på en iPhone) så kommer VOICE COMMANDO??? Jag vill ju bara dra bort tidigare använda flikar?? Det kommer upp JÄTTEKONSTIGA meddelanden om att jag måste koppla windows hit och dit. Det går inte att ordna bland apparna. Symbolerna är suveränt stora och fula. När sms kommer är pratbubblorna gula och fyrkantiga. Det kommer upp förslag på vad jag ska skriva innan jag ens börjat skriva och förslagen är alltid fel! 
 
Och så ska jag då dela internet. På iphone sätter jag på internetdelning via wi-fi och bluetooth, och det är klart. MEN HUR SKA JAG KUNNA DELA INTERNET NÄR DET INTE ENS STÅR VAD MITT INTERNET HETER PÅ DEN NYA MOBILEN?????
 
Tio år, och några ursinniga ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ senare har jag lyckats koppla till internet via endast Blue tooth, för jag skriver det här på datorn. Den här skitmobilen ska jag ha i 2-3 veckor!!!! Jag hatar den redan och jag förstår NADA!
 
Orkar inte ens ge mig på att försöka ladda ner appar eller ens instagram, för då vet jag att jag kommer få psykbryt.
 
Passa på att njut ni som gillar BITTRA inlägg! För det lär ni inte få mycket av! Är sällan så här arg och ni som läste min gamla blogg vet hur töntigt positiv jag alltid är! Men INTE idag!!!
 
BLÄ!