Ett väldoftande tips ♡

 
Är det bara jag som älskar doften av nytvättat? Jag är en person som är väldigt känslig med dofter både på ont och gott kan jag säga. Jag har superskarpt doftsinne, jag känner direkt om något inte luktar gott, om något luktar väldigt gott, eller om något doftar för starkt. Jag är väldigt duktig på att peka ut vilken parfym någon har endast på doften, även killparfymer kan jag naila.
 
Jag känner ofta hur folk har misstagit sig att tro att lukta gott är lika med en halv flaska parfym. Vissa män luktar herrparfym från 15 meter, och vissa kvinnor har alldeles för mycket  och sliskig doft. Jag säger inte att jag alltid har bästa kollen, det har hänt att jag nyser av min egen parfym, för jag haft på för starkt eller för mycket. 
 
Därför köper jag numera mycket lättare dofter. Juicy Couture tycker jag har väldigt fräscha dofter och även Clean har massa friska lukter. 
 
Hemma har jag Cleans "Rain" "Summer" och "Warm Cotton". Rain luktar citronigt, jag har den mest som toaspray. Summer luktar typ herrparfym. Det är en unisex, väldigt sportig och har typiska toner som många sportigare killparfymer har. Warm Cotton luktar nytvättade lakan, väldigt mjuk doft. Den senaste till samlingen är "Fresh Laundry". Den luktar tvättstuga helt enkelt. Det är verkligen en favorit, för när man har den luktar man bara superfräscht utan att någon direkt kopplar ihop det med att man har parfym på sig. Jag hade den på min Spanienresa, och den går också ann när man ska träna, och kanske vill lukta lite gott, men inte blommor liksom. 
 
Så en varm rekommendation till Clean Fresh Laundry.