Ca va? ♡

 
"Ca va?" betyder "Hur är det?" på franska för den som inte visste det. 
 
Shit är helt slut, och det är bara första jobbdagen efter semestern. Men mest tror jag att jag är trött i kroppen efter gårdagens löpning. Brukar inte springa fullt så långt och jag sprang i väldigt snabb takt!
 
Har försökt att börja va nyttig typ hela sommaren, och varje gång har jag efter några dagar i alla fall gått och köpt chips och choklad. Den här gången ska jag försöka att inte fuska. Jag vill inte gå ner eller så, men får så ont i magen av skräpmat, snacks, chips, bröd och pasta, så för min mages skull ska jag försöka köra lite lchf.
 
Ett ganska självklart men väldigt givande tips är att alltid ha ägg hemma. Man kan till och med gärna ha några färdigkokta i kylen, det är ett utmärkt mellanmål med massa näring. Jag gör numera äggröra varje dag, det är fantastiskt gott att steka upp med lök och ha en fräsch sallad till. Gud vad jag ofta skriver ordet "fantastiskt" har jag märkt hehe.
 
Såhär såg min brunch ut, stekte 5 ägg, med en halv finhackad gulllök och tärnade en halv gurka och 2 små tomater. Det räckte till tallriken ovan plus lika mycket i en matlåda att ha med till jobbet! Att fylla en vattenflaska och ställa i kylen under natten innan är ett bra tips, fyll gärna fler flaskor. När de är sådär immigt iskalla blir de (nästan) lika lockande att ta fram och dricka som en burk läsk kan va.
 
I övrigt var det en bra första arbetsdag. Jag jobbade med min chef och jag sålde väldigt bra, fick ett riktigt superkvitto, och det bästa var att alla de grejer kunden köpte är saker jag själv har och tycker om, så jag vet att hon kommer få såå mycket användning för det hon köpte. Jag jobbar i underklädesbutik, så det är alltså underkläder jag talar om. 
 
Titta hur det såg ut när jag gick hem efter jobbet!

Detta är Rörstrandsgatan, en av mina favoritgator, rätt nära mig med.
 
 
 
Mysigt!
 
Otroligt att det sprack upp när det under hela dagen varit så mörkt, kallt, regnigt och blåsigt.
 
Hoppas ni får en fin måndag! 
 
Jag ska spendera min med nåt till blogginlägg och sedan mitt älskade Devious Maids. Är på första avsnittet av fjärde säsongen, och började med tredje säsongen för bara en vecka sedan, så då förstår ni hur bra den är!
Se den om ni inte sett!